Естрадният трубадур Веселин Маринов сваля колежката си Ирина Флорин, писаха жълтите издания. Любимецът на вътрешния министър Цветан Цветанов упорито си търсел жена.

Веднага щом зърнал певицата да влиза в столичен клуб, в който Венета Райкова празнуваше 8-ия рожден ден на предаването си “Горещо”, той се залепил за нея и не спрял да флиртува.

Вижте как Ирина Флорин коментира информацията:

"Лъжа е", отсече Ирина.

Тя разказа, че с Веселин Маринов са почти един набор и се познават от години:

"Не помня кога сме се срещнали за пръв път, било е много отдавна, най-вероятно сме се засекли на някоя сцена и сме имали общо участие", каза изпълнителката на песента "Цвят лилав".

Тя и Веселин Маринов се видели на партито по случай 8-ия рожден ден на предаването "Горещо", което бе през седмицата. Поканила ги лично водещата Венета Райкова.

"Веско се спря при мен, поговорихме си, снимаха ни, но после си бъбрих и с Илиян Михов, другата седмица сигурно жълтите ще пишат, че той също ме е ухажвал", каза Ирина.

Тя призна, че вече е уморена от писанията, които жълтата преса постоянно пуска по неин адрес, и затова се е отказала да ги чете:

"Дори вече не се ядосвам на измислиците им", каза певицата.

Утре пък Веселин Маринов тръгва на грандиозно турне от Монтана, където билетите вече са разпродадени, пише 24chasa.bg. Той си е поставил задачата да обиколи 74 града.