Призът за “Оригинално медийно присъствие” от Годишните музикални награди на телевизия “Планета” тази година отиде в ръцете на Ивана.

Певицата бе удостоена със статуетката за представянето си като музикален треньор и педагог във формата “Гласът на България”.

Звездата споделя, че за минутите, в които си на сцената или в ТВ предаване няма как да изразиш всичко онова, което мислиш и чувстваш.

Именно поради тази причина форматът ''Гласът на България'', който течеше в реално време и на живо, й е дал възможност да изрази всички емоции, които изпитва, пише planeta.tv.

Певицата смята, че точно това са видели хората - една различна Ивана, която се смее, плаче, или дори влиза в ролята на “бунтар” понякога.



“Може би това видяха хората в мен и съм щастлива, че създадох една по-различна представа за себе си и хората видяха другата страна на Ивана”, казва звездата.

Певицата споделя и че е много щастлива за успеха на Роксана и за начина, по който публиката я възприема и посреща, когато излезе на сцената.

“Много е важно да имаш зад гърба си музикална компания, която да те подкрепя и да ти дава кураж и аз се радвам, че г-н Митко Димитров даде на Роксана този уникален шанс. Важно е, защото на моменти имаш нужда някой да ти каже “Хей, момиче, ставай и продължавай!”, а г-н Димитров е точно такъв човек - умее да те мотивира”, признава певицата.

Ивана смята, че Роксана е направила много силен старт на професионалната си кариера и е убедена, че съвсем скоро ще дойде нейния силен, звезден момент.