Доста странно хоби си е намерила най-добрата ни състезателка в сноуборда Александра Жекова.

Чаровната софиянка призна в интервю за bTV, че от известно време е започнала да събира стари газови лампи. "Много са красиви. Харесвам подобен стил изкуство", каза Сани.

Жекова призна, че в свободното си време обича да се занимава с различни спортоне, които й доставят приятни емоции. Оказа се, че красавицата обожава да лети не само на борда си, но и на две колела. "Сега идва сезонът на моторите. Нямам търпение да запаля кросовия си мотор и да отида някъде на експедиция, например в Рила, с баща ми. Обичам да карам уиндсърф. Когато има хубав вятър, обичам да карам хавайски сърф, когато съм на място с хубави вълни", споделя Жекова.

Тя разкри и какви са ритуалите й преди старт. "Не бих казала, че съм много суеверна, но в последните няколко години имам няколко талисмана, които нося със себе си. Не изпълнявам никакви ритуали, но си имам едни рутинни упражнения, които правя всяка сутрин преди старт, дори преди тренировка, които са йога упражнения. С тях тонизирам тялото си, разтягам се, събуждам се", завърши Жекова.

"Меридиан мач"