Четири месеца след бурния си развод с Веселин Маринов нахаканата блондинка Цветанка даде да се разбере, че няма намерение да затваря окончателно страницата на техния любовен роман.

Напротив, тя не желае повече да вади на показ "мръсното бельо" от семейния си живот с певеца и търси начини да го накара да й прости за всичко, което изрече по негов адрес.

В предаването на Гала "На кафе" бившата съпруга заяви, че е била много щастлива през брачния си живот. Веско според нея бил ненадминат полов атлет и се справял по-добре от млад мъж в креватните изпълнения.

50-годишният музикант явно не бил загубил формата си и имал навика да поддържа либидото с ежедневен сутрешен секс. Именно затова Цветанка отрича да му е кръшкала. Според нея той бил най-добър в леглото и нямала нужда да търси ласки извън дома.

"Правехме секс в деня на балотажа. Беше сутринта, после Веско отиде да гласува за президент. Същата вечер получих писмото му, че се разделяме", сподели "отчаяната" съпруга Цветанка, изкарвайки се жертва на мъжа си.

Запознати със семейните истории на бившето семейство Маринови коментират, че въздигайки до небесата "половия атлет" Веско, Цвети по косвен начин признава, че набеденият за неин любовник Христо Стоичков не може да се похвали с подобни подвизи в леглото

Но каквото и да казва тя, твърденията на Веско, че му е изневерявала, не са без основание. Столичен седмичник публикува снимки, на които се вижда, че още през изминалото лято тя вече е била изключително близка приятелка на Камата.

Модерният ляв дори я кани за своя дама на 3 юни на Бала на жълтата роза в хотел "Шератон". Ицо никога до този момент не си е позволявал да се появява на публични места официално с която и да е друга жена, освен със законната си съпруга Мариана. Решението да кавалерства на Цветанка пред погледа на стотици гости е единственото изключение, което е направил до този момент. Затова случката породи различни коментари.

Оказа се, че Веско овреме се е бил подготвил в случай на раздяла с Цветанка. Преди да подпише предбрачното споразумение с нея, адвокатите му го посъветвали да включи клауза, с която при развод да не се налага да дели имуществото и хонорарите, които е заработил по време на брака си.

Близки на Цветанка разказват, че за по-малко от месец след раздялата тя се е изправила на ръба на мизерията. Фризьорският й салон и изисканият й бутик за дрехи вече не работят. Така че тя вече напълно се е убедила, че няма да може да стъпи на краката си без солидната финансова подкрепа на Маринов.

Макар че продължава да прави изявления от рода на: „Аз съм напълно самостоятелна финансово. Имам апартамент и бизнес, преди да срещна Веско. Имам си различни дейности, от които печеля достатъчно“.

Според нея нямало да делят нищо след развода. „Всичко, което имаме, си е собственост на всеки от нас и не сме си месили финансите по време на брака. А и той, честно казано,

не е толкова богат, колкото се опитват да го изкарат.“

Месеци след развода си тя твърди, че се стреми да гледа философски на случилото се. "Животът трябва да продължи, на много хора им се случват много по-трагични неща. При мен дойде ненадейно и не може да мине за два-три дни. Трябва да мине време. Опитвам се да не мисля за това", каза тя в ефира на Нова телевизия.

Никой засега не смее да каже дали ще се увенчаят с успех опитите й да разнежи Веско и да го накара да се върне при нея.

Запознати твърдят, че той също не й е бил особено верен по времето, когато двамата даваха обширни и сладникави интервюта, за да обяснят колко са щастливи заедно. Говори се дори, че някои дами пазят негови есемеси с доста неприлични предложения.

Междувременно стана известно, че изпълнителят на куп лирични балади, възхваляващи жената, се държал доста тиранично с дамите. Първата му съпруга - Мария, се оплакала пред свои близки, че не й дал да учи и д