Виктория Бекъм доказа, че освен световно известна певица, майка на четири деца и успешен дизайнер, тя се справя страхотно и в кухнята.

Изглежда няма нещо, което мама Виктория не би направила за своите деца, особено когато става въпрос за готварско предизвикателство, пишат от blife.bg. Половинката на Дейвид Бекъм публикува интересна снимка на личната си страница в Туитър, на която се вижда какво е подготвила за сина си Ромео. По повод деня на малкия Бекъм в училище, посветен на Интернацоналната кухня, 37-годишната звезда направила няколко изкушения от английската кухня, пише dailymail.co.uk.

Ролца от наденица, свински пай, сирене и ананас, нанизани на специални клечици, са украсени с малки английски знамена. Под кадъра със специално приготвените вкусотии, Виктория е написала: "Приключих с готвенето. Горда съм да съм англичанка"

Изглежда готварските умения на Виктория са се подобрили след 2008 г. след като в свое интервю във въпросната година тя бе споделила, че това, което може да готви е само накълцано месо и пудинг. "Странно е, че го умея, защото аз съм вегетарианка. Обичам също калцоне и лазаня. Всъщност всяка неделя готвя. Децата ми обичат Йоркширски пудинг и разни сладки, затова се старая да ги правя често.