Роднините на латино дивата Дженифър Лопес се обявили против предстоящата й сватба с новото й гадже Каспър Смарт и заклеймили 24-годишния танцьор като златотърсач.

Близките на звездата не са съгласни двамата да се оженят, защото се тревожат, че той преследва единствено славата и парите на Джей Ло.

"Дженифър е между чука и наковалнята - от едната страна е Каспър, който настоява, че любовта му към нея е чиста и не зависи от финансовото й състояние, а от другата е семейството й, което само иска да я защити", обяснила дружка на певицата.

"За щастие Дженифър измисли как да ги успокои - тя и Каспър ще подпишат предбрачен договор, според който в случай на развод тя ще плаща по 1 000 000 долара годишно на Каспър в продължение на 10 години. Така тя ще запази останалите си пари непокътнати", добавила приятелката на Джей Ло, пише bliasak.bg.

"Въпреки всичко майката на Дженифър - Гуадалупе, смята, че щерка й си е загубила ума. Тя я предупреди, че най-голямата грешка, която може да допусне, е да се омъжи за два пъти по-младия Каспър. Гуадалупе изобщо не вярва, че 24-годишно хлапе може да направи дъщеря й щастлива", заключила познатата на Дженифър Лопес.