Майката на Иван не одобрява новата му жена Ирина Сарачинова. Двете дами се конфронтират, открито не се понасят и дори не се поздравяват – издават хора от предаването, в което работят и родителката, и половинката на ''опосума''.

Мама Сашка и преди не харесвала хапливата водеща с уж миловидно излъчване, но съвсем се отвратила от нея, след като разбила семейството на сина й. Режисьорката вече открито показвала своята неприязън към ''най-добрата майка'' дори с риск да ядоса Иван.

Родителката на Христов най-много се тюхкала, че любовницата му не приема дъщеричката му Ава и пречи на детето да общува с баща си. Сашка с презрение наричала Ирина ''мащехата'', защитавайки любимата си внучка. ''Най-добрата майка'' пък не оставала длъжница на бъдещата си свекърва и нарочно я предизвиквала, когато се засекат в студиото, разказват колегите й от Нова, пише kliuki.bg.

''Сарачинова надълго и нашироко започва да се хвали колко добре живеят с Иван. Влиза и в интимни теми, за да вбеси Сашка'' – коментират телевизионери от Нова. Водещата хич не се притеснявала, че отношението на свекървата ще повлияе на връзката й с Иван и с голямо нетърпение очаквала деня на предстоящата им сватба, за да натрие носа на бъдещата си свекърва.