Гаджето на покойната Уитни Хюстън – певецът Рей Джей, притежавал "цял тон" порно клипчета с участието на поп звездата, гръмнаха американските медии.

Според запознати рапърът разполагал и с няколко компрометиращи голи снимки на изпълнителката, които упорито криел, пише bliasak.bg. Източници на таблоидите разкриват също така, че семейството на Уитни Хюстън поддържа контакт с Рей Джей.

"Роднините й го умоляват да не разпространява клипчетата и снимките, но той продължава да отрича и твърди, че подобни материали не съществуват. Близките на Уитни му казаха, че за нищо на света не искат да виждат снимки и видеа, които я представят в лоша светлина. Обясниха му, че е време да почетат паметта й, а не да се гаврят с нея", подшушнал един от запознатите.

Говорителят на Рей Джей отрекъл тази информация, но слуховете носят, че рапърът бил раздвоен и се чудел какво да прави с компроматите.

"От една страна му се иска да ги продаде, защото те са истинска златна мина, но от друга го гризе съвестта и най-вероятно ще ги предостави на семейството на Уитни", обяснил познат на певеца.

Близки на Рей Джей пък разкрили, че Уитни Хюстън е била готова на всичко за него.

"Тя бе изцяло отдадена на любовта си към Рей. Правеше всичко, което той й кажеше, включително и да застане гола пред обектива на камерата му", твърди човек от обкръжението на изпълнителя.