Лили вкара почти целия си показалец в обонятелния си орган и с помощта на перфектния си маникюр изрови цялото му съдържание.

Явно обаче ръчното почистване не бе успешно от първия опит и след секунди певицата отново бръкна надълбоко.

Този път човъркането в носа погнуси приятелите на естрадната прима и те отвратено извърнаха глави, за да не гледат заниманието й, пише "Всеки ден".

Не след дълго Липи облекчено извади и последните съкровища от носа си и въздъхна като опитен миньор. Не стана ясно само какво направи с добитото от носа си, тъй като не се видя да бърше ръцете си с кърпичка. Компаньоните на Лили обаче се направиха, че нищо не са видели.

Наложи им се дори да се здрависат със звездата, макар да бяха видели какво прави с ръцете и. После певицата се отправи с бърза крачка към колата въобще не се притесни да оправи на няколко пъти издуханата си от вятъра коса със същия показалец, който чевръсто ровеше в носа й преди малко.

Служители на хотела, станали свидетели на комичната случка, пък коментираха, че Лили явно не е загубила детските си навици. "Не само иска да изглежда като тийнейджърка, но и се държи като такава", подхвърли един пиколо, след като примата си замина.



Снимка: "Всеки ден"