По-малко от седмица преди новият албум на Мадона със скандалното име "MDNA” да излезе на пазара в САЩ и Великобритания, той изтече в интернет, съобщи Stereoboard.

За да бъде новината още по-лоша за певицата, се оказва, че е изтеклата луксозната версия на албума и в момента всички 17 песни от специалното издание се разменят в интернет чрез сайтове за споделяне на файлове.

Инцидентът идва като шамар за Мадона, чийто шеф наскоро разкри, че ще раздават щедро билети за концертите на предстоящото световно турне.

Мениджърът на Мадона Гай Озери пусна информация в Twitter, че 50 щастливци сред феновете на певицата ще спечелят възможност да видят звездата на някой от концертите й из Америка, където ще промотира албума. Ще има конкурс и за феновете й извън Америка, които също ще могат да се сдобият с безплатни билети.

Турнето на Мадона ще мине освен през много градове в Америка (септември-октомври-ноември), и през Лондон, Тел Авив, Абу Даби, Истанбул, Загреб, Милано, Флоренция, Барселона, Берлин, Копенхаген, Брюксел, Париж, Виена, Варшава, Москва, Санкт Петербург, Хелзинки, Осло, Цюрих, Ница и др. в периода май-август.