Таня Боева презентира новия си сингъл в два континента едновремено.

От няколко дни звездата на Ара Мюзик е на американска земя, където вече започна задокеанското й турне. По същото време в ефира на Фен ТВ се завъртя видеото на "Мъж на годината".

Песента, по текст на самата певица, е бърза, ритмична, зарежда с енергия и е напълно подходяща за идващия слънчев и палав пролетен сезон.

"Първото ми участие беше в Чикаго, щата Илинойс и премина повече от успешно. Специално за да ме види, дойде DJ Jerry, който работи тук от няколко месеца. Както той, така и останалите гости в дискотека "Енигма" харесаха много новото ми парче, пях го на бис няколко пъти. Надявам се, като се прибера в България след около месец и половина и там вече да е хит и да разцепваме клубовете с него. Изпращам много поздрави на всички" - сподели Таня по skype, показа снимки и разказа колко добре си прекарва в страната на неограничените възможности.

"Днес бяхме в Даунтаун - сърцето на Чикаго. Качихме се на единия от двата най-високи небостъргача - Джон Ханкок. На 94-ия етаж има ресторант и кафе, които предлагат уникални гледки! С асансьора стигнахме за 10 секунди - представете си за каква скорост става въпрос! Чувствах височината с цялото си същество, все едно бях в самолет. В кафенето ни сервира българка. Тя ни разказа, че кулата е построена така, че конструкцията й се мести с 4 метра при вятър, но това изобщо не се усеща" - пише още изпълнителката с нескрити емоции.

Американският тур на Таня Боева продължава с пълна сила. Следващият концерт е на 24 март (събота) в Сиатъл, щата Вашингтон.