След десетки телефонни разговори с Христо Стоичков Вини Джоунс така и не успя да се срещне с него.

Уговорката беше двамата да вечерят на снимачната площадка на “Рота герои” (Company of Heroes), лентата, заради която бившият уелски футболист е у нас от началото на месеца.

Вместо това Джоунс си поговори с дъщеря му Михаела в понеделник. Тя отиде във филмовото студио на компанията БУФО в Долна Малина. Там беше последният снимачен ден на звездата. Разговорът им ще бъде излъчен в “Нека говорят”, където тя е на стаж.

Стоичков не успя да отиде на срещата, защото водеше тренировка на “Литекс” в Ловеч. За извинение изпрати по дъщеря си 2 бутилки червено вино, селектирано специално за него.

По график Вини трябваше да почива вчера, защото предните 6 дни е снимал интензивно, пише 24chasa.bg. Заради някои от екшън сцените дори му се отворила стара травма от футбола на коляното на десния крак. Въпреки това той пое и друг ангажимент - да се снима в кампания на английското правителство, която мотивира децата да пият мляко. Лице на същата инициатива преди е бил и рап певецът Ъшър.

Днес Вини лети за Лос Анджелис, където е семейството му. Преди да дойде в София, е бил в Дъблин и не е виждал съпругата си Таня и доведената си дъщеря Кейли повече от месец. Синът му Арън служи в армията. С всички се чувал всяка вечер по скайп.

Следващият ангажимент на актьора най-вероятно отново ще е свързан с военен филм. Той е поканен да се включи в снимките на нова лента, където ще си партнира с Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун в Ню Орлианс. По план новият проект трябва да стартира през април.