Невероятен конфуз настана в сутрешния блок на БТВ, когато муха беше на път да провали разговора със собственика на „ГОРУБСО -Мадан“ Валентин Захариев.

Нахалното насекомо упорито се въртеше около главата на бизнесмена и кацна десетина пъти на носа му.

Това определено го разсейваше, докато той се опитваше да отговаря на въпросите кога най-накрая ще плати заплатите на стачкуващите вече повече от 20 дни миньори.

„Кой пусна тази муха, това да не е саботаж“, пошегува се Захариев, когато за пореден път прогони насекомото от лицето си.

Режисьорът на сутрешния блок обаче продължаваше да показва бизнесмена в едър план и зрителите видяха как мухата с любопитство се разходи по цялата глава на Захариев, пишат от

„Ама махнете тази муха“, настоя бизнесменът и водещата Ани Цолова жертвоготовно сви на руло част от сценария си и посегна да пребие насекомото още докато лазеше по физиономията на госта й. „Останете да чуете какво ще ви кажат миньорите“, настояваше Виктор Николаев.

„Не мога, имам важна среща с министър Симеон Дянков“, отговори Захариев и мухата отново кацна на носа му.

Режисьорът този път реагира по-бързо и смени кадъра.

В този момент с отмерено рязко движение Виктор размаза насекомото със своето копие на сценария и беше възнаграден с усмивка от Ани Цолова и ободряващото “Браво, Вики, уби мухата“.