Днес 20 март ще се тегли официално жребият в Евровизия, който ще определя коя страна кога ще се представя. Вчера всички песни официално бяха предадени на организаторите от EBU.

Какво ще отреди жребия на Софи Маринова, която ще представи песента в първата част на втория полуфинал, предстои да разберем. Днес ще бъде сниман и дългоочаквания клип към песента "Love Unlimited".Това е пълният списък на страните от първия полуфинал. Първите 9 песни ще се представят в първата част на шоуто, а другите 9 - във втората: Черна гора, Исландия, Румъния, Албания, Белгия, Латвия, Швейцария, Финландия, Гърция, Молдова, Кипър, Австрия, Дания, Русия, Сан Марино, Израел, Ирландия, Унгария.

Пълен списък на участниците от втория полуфинал. Първите 8 песни ще се представят в първата част на шоуто, а другите 10 - във втората:

Сърбия
Холандия
Португалия
Македония
Беларус
Малта
Украйна
България

Швеция
Грузия
Словения
Естония
Турция
Словакия
Хърватия
Норвегия
Литва
Босна и Херцеговина

Италия, Азербайджан и Испания ще гласуват в първия полуфинал. Германия, Великобритания и Франция ще представят вота си във втория полфинал.

Междувременно Софи промотира своята песен за да запознае публиката с нея, последната й изява беше в Гърция на гръцкия финал на евровизия.