Джена ще напълни джобовете си с 25 хиляди долара покрай американо-канадско турне. Изпълнителката ще получи хонорара за участията си в САЩ и Канада. Турнето й започва на 10 април и ще продължи цял месец.

Множеството ангажименти отвъд Океана идват, след като фолкфурията се окичи с няколко приза на Десетите годишни музикални награда на телевизия ''Планета'' за ужас на голяма част от колежките си. Злите езици коментират, че Митко Пайнера нарочно побутва кариерата на Джена, тъй като тя му докарвала най-много пари с участията си. Изпълнителката деляла наполовина печалбата със своя шеф. След спечелената награда обиколките й по кръчмите се увеличили.

Певицата ще се върне дори с по-голяма сума от Щатите. Българите, живеещи отвъд Океана, са щедри и оставят големи бакшиши. Тях Джена няма да дели с работодателя си, а ще прибере за себе си.

Запознати твърдят, че средствата певицата смятала да вложи в по-скъпи клипове подобно на колежките си Андреа и Цветелина Янева. Въпреки че сама спонсорира кариерата си, Джена възнамерявала да гони стандарта на снобарките в жанра, които се възползват от възможностите я на родители, я на богати гаджета, пише kliuki.bg.

Джена все пак завоюва три от наградите на ''Планета'' – хит на годината, най-прогресиращ изпълнител и най-поръчвана песен като рингтон.