Семейната драма на бившата Мис България 2001 Ивайла Бакалова, започна да приема все по – драматична форма.

След като моделката заяви преди няколко дни, че родният й баща я провесил от 40 метра височина с главата надолу и я травматизирал психически, сега родителят контрира с твърдение, че дъщеря му страда от сериозно личностно разстройство, което я карало да си съчинява врели – некипели щуротии.

Божидар Бакалов, който е практикувал като гръден хирург, е категоричен:

''Като медицинско лице мога лесно да определя симптомите на личностното разстройство, защото в практиката си съм виждал много подобни случаи. Дъщеря ми определено страда от това заболяване!''



Това изказване родителят направи по повод твърденията на миската, че когато била на шест години, той я хванал за краката и пред смаяния поглед на близначката й Божидара, я провесил с главата надолу от 12 етаж, за да видел ''коя от двете е по-смела''. След тази потресаваща случка, малката Ивайла била жестоко шокирана и дори започнала да заеква от преживяния страх. Този дефект преодоляла трудно с много старание и слагане на коркови тапи в устата, пише skandalno.net.

Бащата Божидар обаче не е съгласен с тези твърдения и споделя, че дъщеря му си е имала говорен дефект по рождение, заради което е посещавала логопед.

До разкриването на грозните семейни тайни се стигна, след като в началото на февруари Божидар Бакалов заяви, че иска да се откаже публично от дъщерите си и да прекрати всякакви родствени отношения с тях, защото го наранили много тежко.

Тримата се скарали заради апартамент във Варна, който е съвместна собственост на доктора и близначките. Те отказали да му препишат техния дял и с това го обидили много.