Дъщерята на Уитни Хюстън - Боби Кристина, се изпокара с роднините си заради предстоящата си сватба с доведения си брат Ник Гордън.

19-годишното момиче вдигнало бесен скандал на баба си Сиси заради това, че тя неотдавна обяви годежа и връзката им като кръвосмешение.

"Криси жестоко се скара с баба си, каза й, че не й трябва благословията й, за да се омъжи за Ник и че е достатъчно голяма да прави каквото си поиска. Освен това заяви на Сиси, че колкото повече се съпротивлява срещу брака им, толкова повече затвърждава решението им да се оженят", издал познат на фамилията, пише bliasak.bg.

"Ник и Боби Кристина не се интересуват какво мислят хората за това, че са заедно и напук парадират с връзката си. Криси дори носи годежен пръстен с огромен диамант. Ситуацията е много тъжна - тя е едно объркано момиче, което току-що е загубило майка си. Целият й свят се е преобърнал наопаки, а тя търси единствено сигурност и подкрепа, която не получава от близките си", обобщил ситуацията познатият на семейство Хюстън.