Диана Найденова разпита фолкаджията, но двамата заформиха разговор, чиято основна тема станаха задните части на Василка, споделят от kliuki.bg

Журналистката се поинтересува относно идеята на видеото „Сен Тропе“. Азис се затрудни да даде отговор какво е посланието му към публиката.

„Нищо не искам да им кажа, аз каквото имам да казвам го показвам“, отсече певецът.

Азо изрази мнението, че много негови колежки и хора от шоу-бизнеса си показват задника, но на малко им носи късмет така, както на него. Той смята, че именно късмет е всичко, което му се случва.

На въпрос за каква аудитория прави песните си, Азис бе категоричен, че музиката му е за хора от „неговата среда“. Той я описа така:

„Адресира песните си към веселите и щастливите, които обичат да танцуват, които обичат да слушат песни за скъпи, хубави неща и дестинации като Сен Тропе и т.н“.

Той не се интересува дали биха го слушали в Сен Тропе, но е безкрайно доволен, че песента му се харесва тук.

„Имам такава необходимост да си се снимам по прашки. Аз имам уникален задник, аз си го харесвам!“, заразказва Васко и добави, че когато е бил 35 килограма по-пълен пак е искал да се съблича, но се срамувал от тялото си.

В началото на кариерата си пробвал да стане стриптизьор, но не му се получило, защото трябвало да интимничи с клиентите.

„Това не ми допадаше, но аз харесвам да се събличам!“, откровен бе Васко.

Фолкаджията коментира видеото с видинските деца, които танцуват на негово парче в сградата на общината:

„Това харесват да слушат, на това танцуват! Отвътре им идва. Те са циганчета! На Мадона ли да танцуват, на Лейди Гага, на Риана?“

„Утре пристига холандската национална телевизия, за да снимат Азис“, похвали се Васко, който обича да говори за себе си в трето лице.