Тв водещата Венета Райкова настоява двамата със съпруга й Тихомир да сключат и църковен брак.

Госпожа „Горещо“ от години се има за много набожна, макар да не й личи особено. Дори още преди 20 години, докато е още ученичка в 11 клас с микрофон в ръка провежда телевизионна анкета за или против църковния брак.

Въпреки че днес не може да каже, кое от двете мнения сред анкетираните е надделяло самата Венета по никакъв начин не показва, че е яростна привърженичка на църковния брак. Оказва се обаче, че тв водещата е ревностно „за“. Макар и законно обвързана със съпруга си Тихомир от седем години Венета така и не е казала „да“ пред олтара. Причината за този пропуск обаче тя обяснява с прекалената заетост на мъжа си. „Аз много искам, но Тихомир все няма време“, споделя Райкова по повод неосъществения църковен брак. В последно време обаче водещата се е активизирала и усилено навива съпруга си за това.

Самата Венета твърди, че е изключително набожна, макар и рядко да посещава неделната служба в църквата или да взема причастие. Водещата е категорична, че не желае да го прави показно и твърди, че не е задължително да общува с Бог в църквата, пишат от Lifestyle.bg. „Знам и съм сигурна, че има Бог и той ме пази и много ми помага.“, споделя тя.