Най-старото предаване за електронна музика в България се завръща “у дома”. Близо 15 години след първия си брой, 120 минути с Метрополис отново ще се излъчва на вълните на Дарик Радио всеки петък от 22 часа.

120 минути с Метрополис е може би най-старото радиопредаване за електронна музика, продуцирано от Метрополис аудио ООД. Предаването стартира през 1997 година по Дарик радио, където се излъчва до 2004 година в Сряда вечер с повторение в Неделя. 120 минути с Метрополис се състои от 2 части – първият час е представяне на нови издания от света на електронната музика, екслузивни промо сингли и ремикси, предоставени от партньорите на Метрополис и от музикалните компании, с които фирмата работи.

Вторият час е DJ микс на известни български и международни DJ, екслузивно записан за 120 минути с Метрополис. Най-важната подробност за 120 минути с Метрополис е, че макар и музикално, предаването винаги излиза от опростената рамка – песен обявяване песен и дискутира lifestyle теми и всичко интересно, случило си в България и по света през изминалата седмица. Водещите на предаването са Ясен Петров и DJ Стивън.