Лили Иванова прикотка в обятията си нов мъж – пише „Уикенд”.

Навръх 8-ми март звездата празнува с непознатия кавалер в луксозен столичен ресторант. Мистериозният мъж и певицата демонстрираха близост публично, а в края на вечерта си тръгнаха заедно от заведението.

Партньорът на Лили я зарадва и с галантен жест за празника. Елегантният господин на средна възраст пристигна в ресторанта сам доста преди певицата. Той носеше огромен букет и красиво опакован подарък за дамата си. Щом Лили влезе, кавалерът й мигом скочи и я запрегръща интимно, а после й поднесе изненадата – пише вестникът.

Партньорът на Лили буквално я зашемети и естрадната прима няколко пъти му благодари за съдържанието на пакета, което остана неизвестно за останалите гости на ресторанта.

Непознатият господин до Лили очаквано е доста по-млад от нея. Все пак новата й половинка не е младеж, а зрял господин на средна възраст и очевидци на срещата им предположиха, че е с около двадесетина години по-млад от певицата.

Звездата открай време е известна със страстта си към мъже, от които е значително по-възрастна. Като се започне от Чочо Владовски (мир на духа му) и се мине през Асен Гаргов, интимните партньори на Лили са все с двайсетина години по-млади от нея.