Мениджърът на латино дивата Дженифър Лопес заявил, че според него певицата от известно време не е на себе си, що се отнася до личния й живот.

Бени Медина издал, че настоящото гадже на звездата - Каспър Смарт, бил единственият мъж в обкръжението й, който я карал да се разтапя в обятията му.

"В момента Дженифър сякаш живее в друга реалност и изобщо не се замисля защо на 42 години се влюби в два пъти по-млад мъж. Вчера си говорихме за това, тя ми каза: "Бени, изобщо не става въпрос за възрастта му, а за това, че току-що приключих връзка, в която не получавах това, от което имах нужда. Каспър се появи в точния момент и ме докосна по начин, по който никой не беше преди това", издал мениджърът пред американско списание, пишат от bliasak.bg.

"Грешката на Дженифър е, че не си дава достатъчно време и скача от мъж на мъж, без да дочака Правилния. Винаги съм я съветвал да бъде по-търпелива, вместо да се оставя да я преследват някакви обсебващи типове, с които не може да има хармонична връзка. Дженифър никога не прави нещата наполовина - когато се посвети на нещо - работа, кариера, връзка, тя е отдадена докрай", добавил Бени Медина.