Звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо има защо да ревнува гаджето си Ирина Шейк.

Малко след като се появиха слуховете, че отношенията между двамата са обтегнати заради разголените й фотосесии, манекенката не се забави да налее още масло в огъня.

Всеизвестно е, че руската красавица умира да хвърля дрехите си за снимки на луксозни марки бельо. Този път обаче Ирина надмина себе си, като се захвана да рекламира джапанки с невероятното си тяло. Несъмнено бельото, което тя представя, се търгува повече от добре. Този факт не останал незабелязан от рекламния отдел на испанската марка XTI. Специалитите отлично знаят, че сексът продава, а едва ли за целта има по-подходящ модел от Ирина Шейк.

Руската секс бомба изгря във фотосесията на компанията само по бели къси гащета. Тя прикрива гърдите си именно с рекламирания продукт – чифт джапанки. Шейк за пореден път отправи препоръките и съветите си за перфектен външен вид към дамите.

"Просто трябва да бъдете себе си. Да флиртувате и да бъдете красиви и секси. Не е нужно да имате дълги крака, големи устни и невероятен грим или прическа. Просто бъдете естествени" – мъдро заключи Шейк, която успя да накара мнозина да погледнат джапанките по по-различен начин.

Източник: