Ивана сподели своите впечатления след наградите на "Планета".

Мега звездата на телевизията е на мнение, че липсата на изявен лидер е причината да се чуват освирквания от страна на определени феновете. След като миналата година Галена бе поставена в неудобната ситуация, тази година Преслава трябваше да изпита същото.

"Сякаш е нормално това да се случва. Когато има убедителен, силен победител в една категория, тогава и феновете на друг изпълнител биха замълчали. Когато има тотален хит, когато има продукт, дали това ще е албум или песен, която е призната и от най-големите критици, тогава няма да има освирквания в залата" - на мнение е Ивана.

Певицата не пропусна да отбележи, че в последните години става все по-трудно на изпълнителите да направят тотален хит.

"Песните издържат не повече от два месеца, това даже е много. Няма ги вечните хитове, с които да запомниш попфолка. Винаги съм се чудела къде бъркаме. Защо нямаме песни, това е критика и към мен. Защо не мога да случа на хит като "Кварталната кръчма" /б.а. "Нещо нетипично"/. Дали времето тогава е било друго, дали това, че хората бяха жадни за музика, за нещо ново, дали се преекспонираха текстовете, песните, дали това, че бийтът е един и същ. Хиляди въпроси си задавам... защо го няма онзи тотален хит. Дори и в световен план е така, ако се замислим. Има нещо близко, но вълната го залива със следващата песен, която е почти същата" - споделя изпълнителката, изпяла редица големи хитове, пишат от signal.bg.