Екстравагантният дизайнер, стилист и гримьор Валентин Кулагин вече воюва с половината български шоубизнес.

След като подпука Миро, Галка и Биляна Йотовска, в края на февруари той “погреба” публично Албена Вулева, пише blitz.bg.

“ШОУ” тутакси изнамери “опасния светски престъпник” Кулагин, подложи го на кръстосан разпит и получихме следните “самопризнания”:

“Албена перфектно е наясно с отношението ми към нея. Амин!... Бях поканен в пилотното й предаване. Съгласих се, въпреки упадъчното реноме на Вулева, единствено защото предложението им беше да отразят „The BirdCage Show”...

Това, което ме подразни, е, че Албена от едночасово интервю излъчи единствено брутална извадка-монтаж от подбрани мои думи, дори от различни изречения. Накрая се беше получило някакво неадекватно интервю, в което се говори единствено за моята сексуалност”, споделя руснакът, на който явно “му върви” на скандали с негови сънароднички.

Преди време Кулагин беше подпукал Галка от “Каризма”, която не си платила за услугите му. По този повод той коментира пред “ШОУ”: “Уви, все още не ми се е издължила! Услугите, които съм извършил - стайлинг, дизайн и грим за няколко нейни проекта, възлизат на стойност много над 1000 лв., но аз се съгласих да направя компромис. Проявих разбиране, защото Галя сподели, че е в трудно финансово положение... Но впоследствие разбрах, че пари за дрога лесно намира, но за екипа си от хора, с които работи – никога.”

Валентин захапва и бившия дуетен партньор на Галка - Миро, за когото преди време разкри именно пред „ШОУ”, че го поканил в тях да гледат заедно порно, а след това си е свалил гащите пред него с надеждата за “нещо по-така”. Запитан вярно ли е, че Каризмата е изшмъркал пред очите му кока за 1000 лв., Кулагин потвърждава: “Не е слух. На това „бяло” парти, присъстваха и моята приятелка и оператор от БНТ”.