На ексцентричния Денис Родман, който ще бъде гост на Мача на звездите на 7 април в "Арена Армеец", не му се получава с жените.

Денис Белята, както го наричат в Щатите, е сред най-големите плейбои в историята на НБА, отстъпвайки единствено на великия Уилт Чембърлейн, който твърди, че е спал с над 20 хиляди жени.

До момента Денис може да се похвали с три брака, от които има три деца - дъщеря Алексис от първата си съпруга Ани Бейкс и момче и момиче - Ди Джей и Тринити, от третата си жена - Мишел Мойер. Денис и Мишел вече не са заедно, макар още да нямат официален развод.

Между браковете с Бейкс и Мойер, Родман изживява кратък любовен романс с поп-кралицата Мадона, както и бурна връзка с Анa-Никол Смит. През ноември 1998 година той се жени за звездата от "Спасители на плажа" Кармен Електра, но само 9 дни по-късно баскетболистът подава молба за развод, твърдейки, че е бил в "душевноболно състояние", когато е минал под венчилото.

Родман определено обича жените и често прави запомнящи се коментари по техен адрес.

"Докато все още играя баскетбол, мога да имам всяка жена, която пожелая". "50% от живота в НБА е секс, другите 50% са пари".

"Разкарах Мадона, защото не исках да се превърна в нейното момче-играчка, за какъвто ме представяха всички".

"Предпочитам да излизам с бели жени. Това кара много хора да бъдат нещастни и ядосани. Имам предвид тъмнокожите жени". "Харча пари, спя с жени във всеки град, където играя, но мислите ми никога не напускат баскетбола". Това са само част от репликите в чест на нежния пол, изречени от звездата на Детройт Пистънс и Чикаго Булс от 90-те години.

Последната му щура идея е да направи кастинг за момичета, които да се включат в неговия нов отбор.

"Не трябва да имате голям опит. Необходимо е просто да можете да вкарате топката в коша" - съветва Родман кандидатките. Одобрените момичета ще излязат на игрището по къси панталонки, оскъдни тениски и маратонки, но когато започне мачът, ще останат без горнища…