Анелия е "Най-харесваната попфолк певица" в момента, определи публиката на signal.bg в близо двумесечно допитване, проведено от 16-ти януари до 4-ти март 2012 година.

Над 1800 от анкетираните в сайта на signal.bg осигуриха почетната първа позиция на Анелия, а от началото на тази година това е поредното онлайн допитване, което певицата оглавява.

По традиция резултатът се обявява на 8-ми март, за Деня на жената. Целта на допитването е публиката изрази своите лични симпатии към певиците, като те са оценявани не само по броя на синглите, хитовете, видеоклиповете, а като обаятелни личности, харесвани от много хора.

Анелия не скри вълнението и очарованието си от тази приятна изненада и побърза да сподели: "Искам да благодаря на всички. Направо ме вдигнахте в облаците, не очаквах, даже се просълзих. Много пъти съм споделяла, че за един изпълнител най-голямата награда е любовта на хората и, повярвайте ми, на този ден няма по-голяма награда за мен. След 10 години хората да продължават да гласуват за теб, хората да продължават да слушат песните ти. Когато видиш, че те обичат и те харесват не само като изпълнител, а като личност, защото ние сме пример, няма по-голяма награда”.

Междувременно през изминалата седмица красавицата поведе и в класацията на HotNews.bg, която предизвика голям медиен интерес.