Новото гадже на Джордж Клуни – бившата кечистка Стейси Киблър, не скрила, че никак не е останала впечатлена от превземките на Анджелина Джоли на Оскарите и от позирането й на червения килим.

Чаровната блондинка оплюла начина, по който актрисата заставаше пред обективите и показваше единия си крак, който предизвика повече коментари, отколкото самата церемония.

„Стейси подшушна на Джордж, че според нея Анджелина прекалява с цялата тази поза и че отстрани всичко изглежда като смешен и отчаян опит да привлече внимание върху себе си. Истината обаче е, че Стейси завиждаше на Анджелина. Тя се надяваше да бъде красавицата на вечерта, но се оказа доста безинтересна на червения килим и вместо върху нея, всички погледи бяха вперени върху Анджи“, разказал запознат.

„Стейси беше положила много грижи да изглежда ослепително и затова не можа да преглътне факта, че Анджелина я засенчи. Това беше страшно голям удар по самочувствието й. Стейси седмици наред избира роклята, аксесоарите, прическата си и всичко останало и си мислеше, че удари всички в земята, но не й се получи“, добавил източникът, пишат от bliasak.bg.