Стефания Колева ще влезе в ролята на Пеги Бънди в БГ адаптацията на "Женени с деца" по Нова тв, пише в. "168 часа".

За ролята на забавния й съпруг Ал е избран сравнително неизвестен актьор. Той се казва Георги, както ще се казва и в сериала.

Кой е той, читателите могат да гадаят до неделя, когато в централната емисия новини семейството заедно с кучето ще свалят пликовете от главата си. Засега във всички автореклами те се появяват с хартиени торби вместо с лицата си.

Българските Пеги и Ал ще носят нашенски имена. Те са семейство Жоро и Цвети Бикови.

Дъщерята във филма няма да е Кели, а Сиси. Актрисата, която влиза в ролята й, все още учи в НАТФИЗ и дори е в класа, който махна като свой ръководител Веселин Ранков. Тя заедно с още един студент са били единствените, които не са се подписали срещу актьора преподавател.

Синът в семейството ще се казва Боби и в него ще се превъплъти седмокласник от Италианския лицей в Горна баня, който според слуховете се казва Павел. Кучето на Бикови пък е Цезар.

Сценаристите на нашата версия са били задължени да направят и адаптация на американските смешки. В оригинала на Ал постоянно му се налага да бута легендарния си "Додж", а в нашето копие Жоро сигурно ще има проблем със своето жигули.