Връзката на Ева Лонгория и Едуардо Крус е история. След като бяха обвързани в продължение на година, актрисата от "Отчаяни съпруги" и братът на Пенелопе Крус поеха по различни пътища, съобщи източник.

"Ева и Едуардо се разделиха преди няколко дни. Крус ще се завърне в родния си Мадрид, докато тя продължава досегашния си живот", обяви близък на бившата двойка приятел. "Решението им бе взаимно. Те със сигурност ще останат приятели", допълни той.

"Тя ще се съсредоточи върху работата си и най-вече края на "Отчаяни съпруги", завърши източникът, според който Ева ще посрещне 37-я си рожден ден сама.

Междувременно актрисата представи авторска готварска книга. В кулинарното четиво звездата е включила само рецепти, които лично е изпитала. Виктория Бекъм също присъства на събитието, която беше много щастлива за приятелката си. Тя сподели, че не се вихри често в кухнята, но с помощта на книгата на Ева ще се опита да се научи.

За да рекламира книгата с рецепти Лонгория планира "промоционално турне". Тя подчертава, че е върл противник на всевъзможни диети и ниско калорични продукти. Според нея, храната трябва да бъде вкусна, а приготвянето й да бъде забавление. 36-годишната звезда обича здравословни храни, но призна, че не може дълго да живее без пица и чийзбургер.