Най-горещата клюка около Уил Смит носи, че той имал извънбрачна връзка, но не с жена, а със семеен мъж.

Според американско списание актьорът от "Мъже в черно" слагал рога на съпругата си Джейда Пинкет Смит с колегата си Дуейн Мартин.

"Уил прекарва много повече време с Дуейн, отколкото с Джейда и децата. Жена му вече започна да подозира, че двамата са повече от приятели, но Уил упорито отрича. Джейда е много разстроена и вече не знае какво да си мисли за цялата ситуация", издал познат на холивудската двойка, пише "Блясък".

"За последните четири месеца Уил и Дуейн са неразделни. Двамата изобщо не се крият - ходят заедно на вечери, откривания на галерии и ресторанти в Маями, посещават вариететни шоу програми в Лас Вегас и дори бяха на круиз в Тринидад. Дори и да ходят някъде с компания, си тръгват винаги заедно", разкрил източникът.

"Отношенията на уил и Джейда дотолкова се обтегнаха заради Дуейн, че Уил се изнесе и в момента живее в отделен апартамент. Джейда не може да понася близостта на мъжа си и Дуейн и мрази това, че двамата пътуват насам-натам и се забавляват, докато тя си стои вкъщи и гледа децата", добавил познатият на Уил и Джейда Смит.