Риалити форматът, който ще излъчи Мис България 2012 в ефира на TV7, не допуска нагласени неща, заяви в първото коментарно студио на предаването тази събота международният букер Тихомир Белегански.

Той сподели, че за разлика от други години, когато момичетата са се подготвяли само 5 дни, а след това единствено се е излъчвала финалната вечер, то сега концепцията на Мис България под формата на риалити шоу, което проследявa тяхната подготовка и им поставя задачи, в които да разкрият най-добре своите качества, е съвсем друга.

Всичко се записва – от първите кастинги до гала вечерта, заяви и продуцентът на предаването от !no frame media Виолета Сечкова. Именно, за да може да се покажат повече етапи от надпреварата за короната тази година, риалитито ще се излъчва в продължение на два месеца до големия финал на 29 април, допълни Сечкова.



Шоуто стартира с коментарно студио тази събота, 3 март по TV7. През следващите два месеца всяка седмица ще бъдат излъчвани по два епизода – във вторник и четвъртък, а съботите ще бъдат посветени на коментарните студия. Часът на излъчване на риалити епизодите и коментарните студия е 20:45.

В първи и втори епизод, които ще се излъчат този вторник и четвъртък, зрителите ще видят кадри от първите кастинги за Мис България 2012. Водещият на риалитито Наско Михайлов и целият екип обещават, че още от началните епизоди красотата и забавлението ще завладеят втория сезон на .

Гледайте ''Пътят към короната'', втори сезон, всеки вторник, четвъртък и събота, 20:45! Посетете сайта на конкурса: и Facebook страницата: