Докато фирми за събиране на стари задължения издирват по дърво и камък водещия на Би Ти Ви Юксел Кадриев, той обикаля столичните автокъщи, за да си купи нов автомобил.

Миналата седмица новинарят трескаво оглеждал джипове от марката БМВ в автосалон в столичния квартал "Сухата река“.

Юксел си харесал един от мощните автомобили втора употреба и решил да го изпробва. След кратка обиколка с джипа Кадриев помолил да изчислят какви ще са месечните му вноски, ако го вземе на лизинг. Когато чул сумата, новинарят изтръпнал и казал, че ще помисли. После така и не се обадил, за да купи беемвето.

Със заплата 4000 лева, която получава като водещ в Би Ти Ви, Юксел можел да си позволи вноските от 500 лева месечно, ако не били останалите му борчове към куп банки. Преди няколко дни бирници отново тръгнали да издирват Кадриев заради старите му дългове. Този път водещият задлъжнял заради неплатена сметка към мобилен оператор, пишат от skandalno.net.

На Юксел бил даден срок да плати борчовете си до 25 февруари, който вече е изтекъл. В противен случай щял да бъде вкаран в националния регистър за некоректни и ненадеждни фирми и частни лица, което щяло да възпрепятства по-нататъшните му опити да получи одобрение за кредит.