Докато останалите супермодели се занимават със своите деца или модни линии, Наоми Кембъл е повече от заета с кариерата си на модел.

Само дни след като закри грандиозното шоу на ревюто на Кавали в Милано, 41-годишната супер манекенка се появява на страниците на списание V. Във фотосесията Наоми позира като легендарната поп дива Тина Търнър.

Въпреки, че конкретният брой на изданието е посветен на спорта, това, което грабва вниманието е фотосесията на чернокожия модел, имитираща легендарната певица. Черно-белите кадри на Наоми, която е облечена в култови тоалети на Търнър са заснети от фотографите Даниел Дуела и Ланго Хенци.

Наоми сменя пози и провокативни тоалети, облечена в Ралф Лорън, Марк Джейкъбс, Блумарин и Версаче. Подобно на Мис Търнър и Кембъл може да се похвали с дългите си стройни крака, които са запазени марка на двете успели жени.,

Запитана преди две години от Опра Уинфри как поддържа стройната си фигура Наоми обяснява, че спазва всяка година една и съща диета, която е на основата на вода, кленов сироп и лимонов сок, пишат от blife.bg.