70-годишният гениален физик Стивън Хокинг, напълно парализиран и прикован в инвалидна количка, бил голям фен на стриптийз клубовете.

Източник на скандалната информация е член на суинг клуба Freedom Acres в Сан Бернардино, Калифорния.

Специалистът по черните дупки във вселената неведнъж бил засичан в нощното заведение за изненада на посетителите му. Това се случвало многократно за последните 10 години.

"Той идва заедно с медицинската си сестра и още няколко придружители. Последния път го видях в частна стая, прикован на леглото до две абсолютно голи жени", разказва информаторът. Хокинг се забавлявал с пълна сила и дори не накарал подчинените си да напуснат помещението, допълва шокираният суингър.

Имайки предвид здравословното състояние на учения, страдащ от амиотрофична латерална склероза, при която двигателните неврони постепенно умират, разказът на очевидеца звучи налудничаво.

След като историята със суинг клуба обаче достигна и Великобритания, от Кеймбриджския университет, където физикът работи, потвърдили, че професорът посещавал "клубове за възрастни".

Собственик на нощен клуб в Лондон също споделил, че Хокинг е идвал в заведението му. Той отишъл при него и го попитал: Искате да си говорим за тайните на вселената или да гледате момичета? Да гледам момичета, лаконичен бил геният. Той неведнъж е повтарял, че за него жените си остават най-голямата загадка на всемира.