Мадона отново доказа статута си на Кралица на попа и за пореден път показа на всички, че кръвта й кипи от страст.

Явно 53-годишната звезда иска да изпрати послание на своите фенове от нежния пол, с втория си сингъл включен в последния й албум MDNA. Песента носи заглавие "Girl gone wild" и може да се преведе като "Момичето полудя".

На официалната снимка на сингъла Мадона изглежда изключително секси като показва стегнато спортно тяло само по дантелен черен сутиен. Визията й всъщност е очаквана от много нейни почитатели, които са свикнали тяхната любимка да пее за секс в песни като "Like a virgin", "Justify my love" и "Erotica".

Всъшност заглавието на песента предизвика проблеми за Мадона, защото американският бизнесмен Джо Франсис, който е автор на порно поредица, носеща същото заглавие се оплака от плагиатство. Той предупредил Мадона да не включва песента в сета си за шоуто на Супер Боул, което се състоя преди няколко седмици, докато не уредят правата за името.

Парчето е записано в Лондон и е продуцирано от електронната звезда Бени Бенаси, пишат от blife.bg. Първият сингъл от албума на Мадона MDNA - "Give me all your lovin" вече се радва на сериозен успех. Мадона и компания се надяват второто парче да задмине по популярност своя предшественик.