Кeйти Пери доказва, че раздялата й с бившия съпруг Ръсел Бранд всъщност й се отразява страхотно.

Поп певицата се появи на корицата на сп.Interview почти неузнаваема в изключително секси фотосесия. Пери изглежда по-красива от всякога със съблазнителен поглед, сутиен, обсипан със скъпоценни камъни и черни сатенени ръкавици.

По нищо не личи, че изпълнителката изживява драматично развода си с Ръсел. Пред мартенския брой на списанието Кейти разкрива как се промени животът й след като вече отново е в клуба на дамите със свободни сърца, пишат от blife.bg.

Само преди няколко дни бившият й съпруг, комикът Ръсел Бранд се появи с нова приятелка, само два месеца след раздялата му с Кейти. Актьорът й художничката на еротични картини Ориела Меделин Арейро вече се появяват на публични места заедно, но все още не са коментирали официално връзката си.

Междувременно синьокосата в момента Кейти Пери се забавляваше на партито на Елтън Джон, което се състоя непосредствено след Оскарите.

Междувременно синьокосата в момента Кети Пери се забавляваше на партито на Елтън Джон, което се състоя непосредствено след Оскарите.