Алисия настоява Валери Божинов да плаща баснословна издръжка на детето си, защото й предстои да прави нови видеоклипове.

Това разказва пред „България днес” един от близките приятели на футболиста, запознат с драмите около бившата двойка.

По думите му, Ася, както е истинското име на изпълнителката, все още се срамувала да моли новата си любов – вратаря Ники Михайлов, да поддържа кариерата й на високо ниво, каквото тя винаги е имала в поп фолк средите.

„Ася прави много скъпи клипове на песните си, които, вярвайте ми, не струват 1000 лв, а десетократно повече. Най-вероятно изпитва неудобство да иска такива суми от новия си спътник в живота. Заради това настоява Божинов да й преведе 300 хил. евро кеш в банкова сметка и отделно по 7 хил. евро на месец издръжка за Валери-младши” – твърди още приближеният на футболиста от „Лече”, пише kliuki.bg.

Междувременно юристи издават, че до дни ще стане ясно решението на съда по делото „Божинов срещу Дойчева”. Въпреки че то е заведено от Валери, Алисия също има претенции към бащата на детето си.

Но докато футболистът иска да регламентира вижданията си с детето, певицата има само финансови претенции към него и то доста тлъсти.