Кондьо е готов да зарадва своите фенове с новото си парче "Колко да платя".

Факт е и видеоклипът към него, който можете да гледате от днес единствено в ефира на Фен ТВ.

След успеха на предишния си проект "Жив съм", по музика на гръцкия хитмейкър Фивос, сега фолкветеранът заложи на авторска песен, дело на Димитър Колев. Младият композитор е създал и аранжимента, а текстът е дело на Диян Георгиев.

"Много ми харесват последните две песни, които направихме с екипа на Diapason Records. Те имат модерно звучене и стойностни текстове и виждам, че това допада на публиката", обясни гласовития сливналия.

"Когато излезе "Жив съм", сякаш трябваше малко време на хората, докато я възприемат, защото може би е различна от това, което очакват от мен. Но това се случи и сега я изпълнявам по 3-4 пъти на участията си. Надявам се така да стане и с "Колко да платя", защото тя също разказва за общочовешки проблем – една болезнена любов и вътрешната борба, която изпитваш, опитвайки се да избягаш от нея. Страхотен текст, много въздействащ"”, сподели още той пред HotArena.net.

Видеото на Кондьо "Колко да платя" е режисирано от Ненчо Касъмов. В него талантливият певец сменя четири визии, а в част от кадрите му партнират две атрактивни момичета.

За грима в клипа се е погрижил Мис Бони, а за косите – Елена Кумчева от студио Helan.