Екранната съпруга на Любо Нейков в Гълъбина е хрисима домакиня и в живота.

Вече повече от 20 години актрисата Албена Павлова дели покрив с главния сценарист на комедийната поредица Емил Марков.

Съпругът й също е кадър на НАТФИЗ, но от старта на „Комиците” пренебрегва играта за сметка на писането на скечове. Последната му епизодична поява бе в „Забранена любов” по Нова.

Общата страст към сцената превръща семейството в хармонично, което рефлектира и върху образа на Гълъбина. „Тя не се кара с мъжа си просто защото й липсва личният пример, пише в. "Монитор".

Не случайно живее в сянката му и е добричка”, сподели шеговито Емил пред bTV. Малката им дъщеря Мина, която е въвлечена в семейния бизнес със сериала като Яна Лютова, не е съгласна с демонстрацията на идилия:„Може и да се карат рядко, но като стане, се чува навсякъде.”

Майка й веднага тушира закачката с друга – че всъщност повишаването на тон вкъщи е упражнение за изнасяне на гласа. Чаровното момиченце си има и батко, който вече втора година учи международни отношения в Англия. В тийнейджърските си години се е пробвал в театъра, но постепенно се отчуждил от занаята.

С Албена са категорични, че не искат децата им да ги наследяват. Искат за тях професия, с която ще могат да си изкарват хляба и зад граница. Мина е съгласна с тях.

„Един приятел ме пита ще ставам ли актриса и му казах, че не искам. Аз съм носител на българския, а актьорството е именно работа с езика, за това не се виждам успяла навън.”

Продуцираната от Dream Team поредица се завръща на екран през март.

Освен певицата Десислава в каста ще влязат и две кучета от породата „Дого аржентино“, които допълнително ще насъскат отношенията между Лютови и Чеканови.