Специална покана за промоция и концерт на Вики от Мастило е получил бизнесменът Коко Динев.

Вики, която бе набедена за любовница на бизнесмена, коментира, че те все още не се познават и ще й е любопитно да се запознаят.

Изпълнителката и нейната група ще съберат своите приятели, колеги и фенове, за да представят новото си видео и албумът, събрал най-доброто от бандата в изминалите десет години. Той ще носи името на една от най-красивите песни на групата - "В ръцете ти е най-добре".

Автори на музиката към новия клип "Непростимо" са Десо Данчев и Рене Ранев, а текстът, както обикновено, е на Вики. Режисьор на видеото е Васил Стефанов, а за имиджа на Вики и Десо са се погрижили топ-коафьорът Жоро Петков, фотографът Костадин Кръстев-Коко и Мария Станкович.

На сцената в известно столично заведение с Вики и Десо ще се качат и Мариана Попова и Любо Киров. Сред гостите ще са първите мениджъри на бандата, начело със сегашния председател на Столичния общински съвет Елен Герджиков. Сред гостите ще са Мага, Поли Генова, Диана Алексиева със Захари Бахаров, Нина Николина, група Остава, Любо Нейков, Нели Рангелова, Денис Ризов, Рут Колева, Дарин Ангелов, Кристо и много други.