Ръсел Бранд определено не тъжи за бившата си съпруга Кейти Пери и дори вече е в прегръдките на нова любима. Според съседи на британеца в Лос Анджелис, преди дни дома му напуснала популярната художничка Ориела Маделин Амиейро.

"Двамата излязоха някъде към 9:30 ч сутринта, като ги видях да се качват в неговия Рейндж Роувър", разказал свидетел пред американско списание. "Тя определено беше пренощувала в дома на Ръсел, защото беше с вечерни дрехи и на високи токчета."

*Ориела и Ръсел

*Ориела

Приятел на вече бившето семейство Кейти Пери и Ръсел Бранд споделил, че певицата била в шок от факта, че бившият й мъж толкова бързо я заменил в леглото и в живота си. Тя била най-разочарована, че се самозалъгвала, че той е промененият мъж, за когото се представяше. "Такава съм глупачка, че му се доверих. Толкова вярвах в него", изплакала пред приятели Кейти.

*Ръсел

"За Кейти е много разочароващ факта, че той е продължил напред толкова бързо. Най-много я шокира това, че той постоянно купонясва из нощните заведения и се опитва да забива мадами. Това я отвращава - чувства се унизена и предадена", заявил още приятел на певицата, пише bliasak.bg.

*Кейти и Ръсел