Алисия разказа за началото на кариерата си и за срещата си с Виктор Касъмов, нейният продуцент.

„Това е човекът, който видя в мен потенциал и благодарение на който вече десет години работя много добре. Изключително щастлива съм, че съм част от Ара Мюзик и не бих я заменила с друга компания”, споделя Алисия.

Виктор Касъмов също не спести топлите си чувства към блондинката. Той все още помни първия ден, в който двамата се запознават.

„Препоръча я Илиян Баровеца. Той каза, че е много красива, пее много добре и е добро момиче и това се оказа така”.

Алисия е вярвала в успеха си още в началото на кариерата си преди повече от десет години.

„Всеки изпълнител трябва да вярва, да има талант и амбиция, за да успее. Има моменти в които се притеснявам и сега и преди. В крайна сметка с труд и постоянство всичко се постига, така стана и с мен. Всяка година е била важна за моето развитие. Аз не съм от изпълнителите, които са имали бърз старт, аз надграждах с всяка година. Доволна съм от това, защото понякога летящият старт е нож с две остриета”.

Блондинката с усмивка каза, че като всички влюбени и тя е прекарала празника на влюбените със своята половинка, както знаем това е Ники Михайлов.

„Прекарахме Свети Валентин в домашна, романтична обстановка и смятам другото да го запазя за себе си”, каза Алисия, пишат от blife.bg.