"Независимо дали съм спечелила конкурс или работя върху нещо, съм доста критична към себе си.

Понякога се сърдя повече на себе си, отколкото на другите. Успях да зарадвам хората с присъствието си, да се занимавам с полезни и приятни каузи.

“Преоткрийте красотата на четенето” за мен беше едно приятно и смислено пътуване. Искаше ми се да обиколя повече градове и училища, но смятам, че и това, което направих, не е малко.

Случиха се толкова много хубави и лоши моменти, че не знам откъде да започна. Самото риалити, вълнението около самия финал, запознанствата с различни и интересни хора - всичко това са хубави моменти.

Благодарна съм и на хората, които гласуваха за мен и ме подкрепиха по време на участието ми в конкурса „Мис Свят”. Лошите моменти са тези, които ни каляват и ни правят по-силни, помагат ни да осъзнаем и да оценим хубавите.

Негативите от спечелването на титлата винаги идват от жълтите вестници, които биха дали всичко, за да те разпокъсат. Чух какво ли не за себе си, но то е толкова безсмислено, че не обръщам особено внимание.

Получих и повече разочарования, отколкото очаквах. Но имаше и хора около мен, които ме подкрепяха и ми помагаха. Спечелих си нови приятели.

Дали съжалявам, че спечелих конкурса? Кои би казал, че съжалява, че е станал Мис България. Това промени представата ми за риалити формат, например. Научих се да бъда по-сдържана, самоуверена. Разглеждам снимки у нас от минали години и знам, че през 2011-та съм се чувствала толкова позитивна и щастлива. Усмивката грееше на лицето ми."

Източник: bliasak.bg