Освен че дои яко новото си гадже милионер, Мария си дигна и цената на собствения хонорар. Материалното миньонче е безкомпромисно, потресени са собственици на дискотеки.

Досега певицата се е съгласявала на двойно по-малко пари – 4 бона хонорар, а от известно време насам не иска да пее за по-малко от 8 хилядарки. Или 8 бона или – йок, отсичала Мария. Понякога даже не вдигала телефона. Всъщност го била предоставила на Християн Гущеров, който я отменял и в това – да уговаря участията й.

Когато обаче им писнело или имали нещо по-приятно за правене, милионерът просто отговарял: ''Какви дискотеки, какво участие!? Махай ми се от тук с тия мижави дискотеки бе!'' – и затварял телефона на собственика на заведение, пише kliuki.bg.

Мария в това време не спирала да лющи богаташа. Направила е с негова пара четири наистина супер скъпарски нови клипа. Като се вземат предвид и харчовете по подарения по празниците апартамент в ''Лозенец'' най-малко за 100 бона, марковия часовник за 80 000 евро, грандиозната промоция на албума й ''XIII'' – ето ти дотук половин милион.

Не случайно наричат Мария гадже за половин милион. Мнозина се оплакват, че с нея вече не може да се работи професионално – разглезена, алчна и несериозна е. Често не отива на уговорено участие.