Фолк певицата Дебора е била манекенка преди окончателно да се отдаде на страстта си към чалгата.

Тя е печелила конкурсите „Мис Видин“ и „Мис Северозападна България”, но понастоящем живее в София.

В интервю по повод конкурсите за красота, Дебора реши да изкаже експертното си мнение за Антония Петрова:

„Конкурсите като „Мис България“ са купени. Аз участвах, като стана Антония Петрова миска през 2009г. и не можех да повярвам, че избраха нея. Не искам да плюя жената, но е много грозна. Тия конкурси са толкова измислени и смотани. Ставаш някаква си мис. Аз като станах и какво – нищо.“

*Антония Петрова на конкурса

Тя вече не се занимава с конкурси, пише kliuki.bg. Няколкото й награди от такива мероприятия са я убедили в собствените й качества.

Като певица, Дебора не е от най-уважаваните в бранша. Преди време Емануела се изцепи за нея, като я набеди, че не може да пее, но пък умее да "свири".

Синеоката чалгаджийка била убедена, че новобранката дори не знае какво означава думата певица, тъй като пробивала във фолк средите с други свои умения.

*Дебора

Певицата-моделка не се засяга от коментарите, а дори е щастлива, че звезда като Емануела се интересува от особата й.

Причината да се злослови по неин адрес е скандалният клип "Буба лази", които направи с колегите си Крум и Кристиана. В него еротиката преминаваше допустимите граници и дори спечелили на младите певици покана за участие във филм за възрастни.

От миналата година Дебора действа предимно соло. Новата й песен е с актуалното заглавие „Код червено“.

*Крум, Дебора и Кристиана в кадри от ''Буба лази''

Междувременно, Антония Петрова, която съвсем наскоро боядиса косата си в морковено червено, търси мнението на феновете си във Фейсбук, относно новата си визия:

"Моля, кажете, червенокоса или руса е по-добре? Събирам мнения! За сравнение между двете използвайте фланелката на Александър, това съм аз, но руса!", написа миската и приложи снимка с екс похитителя си Александър Бередин, за когото твърдеше, че я е отвлякъл, а към днешна дата пък твърди, че му е простила всичко и дори посещават светски събития заедно.