Елена Петрова търчи по леда и гони таксита. Така е, когато нямаш шофьорска книжка.

През април, миналата година актрисата бе хваната да шофира след употреба на алкохол. Тогава КАТ й отне документа за управление за една година. Остават още три месеца до края на забраната да сяда зад волана.

Чак тогава чаровната брюнетка ще си получи свидетелството за управление на МПС обратно и ще може да се метне на любимото си ауди. И то евентуално ако богаташът Аристотелис Фотилас, неин бивш съпруг, реши да й го даде. Дотогава звездата от „Стъклен дом” ще й се налага да спира таксита.

Гръцкият милионер е баща на двете й деца близнаци – Изабела и Александър. Но Аристотелис и Елена не живеят заедно, развеждат се, защото актрисата направи друг гаф, много по-пикантен отколкото шофирането й в нетрезво състояние. Тя бе забелязана да се целува с млад мъж по софийските улици. По-късно се разбра, че той се казва Светльо и е 8 години по-млад от актрисата.

*Елена и Светлин на концерт в Пловдив (Снимка: podtepeto.com)

Може би е време Елена да си наеме шофьор с кола, за да поддържа имиджа, на който толкова държи. В момента брюнетката работи усилено на снимачната площадка за поредния сезон на „Стъклен дом”.

Вижте фотогалерия:

Елена Петрова и Светлин на концерта на Ищар в Пловдив

Елена Петрова и Калин Врачански