Таня Боева записа нов сингъл в края на миналата седмица, който е първи за нея след дългата звукозаписна пауза, която й се наложи да направи.

"Най-после записах новия си сингъл, за който говоря от известно време. Тази песен за мен е нещо като ново начало и е много, много специална. Както обещах, тя е бърза, динамична, весела, носи много добър заряд, много позитивен. Още при първо слушане те кара да скачаш и да танцуваш - това беше и моето желание" - сподели тя в интервю за Signal.bg.

Новият сингъл е на румънски екип, с който певицата работи вече години наред и е направила немалко хитове. Именно на тях Таня ще се доверява и занапред, разкри тя:

"Мъж на годината" е заглавието, което официално остава. Текстът е мой, музиката е на румънски композитор и на румънски продуцент, с който работя отдавна, от 2005 година".

Таня Боева ще заснеме видеоклип към "Мъж на годината" в края на февруари и още в началото на март се очаква презентацията на песента в телевизионен ефир.

"Надявам се моите почитатели да бъдат удовлетворени от дългото чакане. Аз съм удовлетворена, на мен доста ми харесва песента. Получи се един много актуален текст, който го работих дълго време" - обясни тя и подчерта, че след такава дълга пауза всеки артист внимава с музикалните си предложения, за да не разочарова феновете си.

"Песента е насочена изцяло към клубното звучене и към младото поколение, а защо не и към по-възрастните, които се чувстват по този начин и искат да са на гребена на вълната и да се чувстват млади, ентусиазирани, динамични" - казва още певицата.

Таня отбележи вчерашния празничен ден в семейството си и най-близките й хора. "Много е важно да се празнува и човек да цени живота. Да сме живи и здрави и да отделяме време на всички празници. Ако няма, да си ги създаваме, защото хубавите моменти си ги правим ние" - каза тя по повод 14 февруари, когато едни празнуват Трифон Зарезан, други - Деня на влюбените, трети - имен ден.

За многобройните си почитатели, които винаги я подкрепят и й дават стимул за нови проекти Таня Боева каза:

"Много ги обичам. Благодаря им за подкрепата и уважението през всичките години, затова, че аз съм такава, каквато съм и те ме харесват такава и не е необходимо да се променям, за да бъда тяхна любимка. Много благодаря на всички мои приятели и почитатели и обещавам да се постарая да ги радвам още дълго време".