В последно време съпрузите Наскo Сираков и Илиана Раева се повлякоха по модата и станаха едни от най-редовните вип потребители във Фейсбук.

Интересна подробност е, че в огромния им дом стаите на двамата съпрузи се намират врата до врата, но вместо да контактуват директно, те са започнали да си пишат съобщения, пише kliuki.bg.

В едни от последните постинги легендата на художествената ни гимнастика например му е писала „Приятна вечер”. Две минути след това тя получава отговор от Наско: „Приятна и на теб”. Тогава спортистката благодари на съпруга си и го кани да отиде в спалнята при нея.

Хора от кръга на семейство Сиракови разказват, че Наско и Илиана са си разделили луксозната къща, тъй като половинката на Сираков не можела да издържи на това Наско да гледа постоянно мачове.

В същото време тя предпочитала да гледа турските сериали, чиято отявлена привърженичка била. В последно време се e заплеснала по новия хит „Пепел от рози”.

Освен че общуват помежду си чрез Фейсбук, двамата Сиракови обичали да задръстват страниците на приятелите си с множество постинги в социалната мрежа.

Легендарното момче от американското Лято 94 например, ставайки рано обичал да поства македонски песни. Последната била „Вземи огин, запали ме”.