Асдис Ран предлага нови концепции в козметичния сектор.

Те представляват различни видове макиаж за модерната жена, окомплектовани в шикозни козметични чантички.

Подходящи са както за употреба в ежедневието, така и за ефектен нощен грим, и всяко младо момиче би се зарадвало да ги притежава.

И тъй като за Асдис, като професионален модел, качествения грим винаги е бил от значение, именно върху качеството, както и практичността е заложила на линията си от козметика и гримове.

Те се радват на голям успех в родната й Исландия през последната година, а сега и българските момичета ще имат възможността да ги опитат.

е комплектът, в който ще получите зеброва козметична чантичка с огледалце, спирала, 5 вида сенки за опушен грим, ледено розов гланц, очна линия и изкуствени мигли.

*Smoky Diva

пък е комплектът, в който се включват черна стилна козметична чантичка с 5 вида сенки, бронзираща пудра, професионална четка за руж и гланц за устни.

*Golden Chic

Продуктите с марка са предлагат на абсолютно достъпни цени за младите момичета.

При контакта ни със самата Асдис Ран, бяхме приятно очаровани от предложението й да даде няколко безплатни урока по гримиране с продуктите през идните няколко петъка.

Ако имате желание да се възползвате от предложението на Ледената Кралица, може да си запазите час за следващия петък в „Ледената пещера” в Sofia City Center или чрез .